Прочитај ми чланак

Ного позвао сву опозицију: Изведимо народ на Видовдан и Вучић се не враћа из САД

0

Приче да је излазност преко 50 одсто је смешна, а смешна је и Ђиласова информација да је излазност 42 одсто. Права излазност је мања од 30 одсто, а и за њу су Вучићу помогли Албанци.

Ово за „Србин инфо“ открива Срђан Ного, који и даље испред Скупштине Србије и даље жели да подстакне народ да изрази незадовољство због фарсе о изборима и издаје Космета.

– Вучић виче победио сам, СзС виче ми смо победили, бојкот је успео. Једини који су изгубили је народ Србије. Лидери СзС нека се изјасне, да ли би више волели да почетком августа, када се конституише Скупштина, у њу уђе 250 Вучићевих посланика или 250 људи које смо ми изабрали испред Парламента 20. јуна.

Вучић је од свих добио подршку за лажне изборе. Сви ће то да поздраве, јер сада има сву власт и сви ће да очекују да спроведе оно што је свима обећао – и ЕУ, и дубокој држави и Сорошу и Москви… Сада само треба да бидимо кога ће Вучић да превари, односно кога ће да слаже.

Само је питање из коге фијоке ће се кренути на Вучића. Тога је он свестан. Свестан је да је ово крај.

Кад је корона у питању, неће бити драстичних мера, јер Вучић мора да понови изборе на неким изборним местима и проба да у парламент угура још неку листу.

Све су биле Вучићеве листе, тако да ће вероватно Вучић узети некога од њих за Владу, иако нису прошли цензус.

Очекујем велику народну побуну на Видовдан, јер ће Вучић тог дана нешто потписати у Вашингтону. Он нема право да потписује тамо било шта, јер чак и да је текст о климатским променама, испод њега ће стајати председник Србије и председник Косова, што је аутоматски недопустиво. То је самим тим чин признања.

Да је у суботу било људи од главне поште до фонтане, Вучић би сада био у затвору. И то народ мора да зна. Хајде да се скупимо и Вучић неће смети да се врати из Вашингтона. Ако цела опозиција позове да се ово реши – биће решено – закључио је Ного.