Прочитај ми чланак

НОГО: Пинк Жељко већи подводач од Палме! Истина о преговорима власти и опозиције

0

Подвођење од стране српских политичара је гора ствар од онога што је радио Силвио Берлускони, јер је он своју швалерацију плаћао сам, а ову плаћају грађани Србије. Сад ми причамо о томе кога је све Палма подводио и да ли прави бунга-бунга журке, а не причамо да је човек криминалац и лопов. Зашто га нико не гони и за оно што је радио у Колубари?

Ово у ексклузивном интервјуу за „Србин инфо“ поручује политичар и бивши народни посланик Срђан Ного и истиче да Драган Марковић Палма није једини српски политичар за кога се везују скандалозне оптужбе о подвођењу и педофилији.

– Политичари само покажу Жељку Митровићу коју женску хоће и све је решено. Србија је толико морално и економски уништена, да је овде постало нормално и прихватљиво да неко жена спава са Палмом да би добила посао – каже Ного.

Наш саговорник разоткрива преговоре власти и опозиције о условима за предстојеће изборе, али и најављује да ће ускоро објавити који су Јутјуб канали под контролом Удбе, као и гости који се тамо појављују.

Ного је детаљно објаснио како Александар Вучић краде на изборима и шта би опозиција требало да предузме да то спречи, као и томе шта се дешава са афером Владимир Цвијан.

О овим и многим другим актуелним темама, више у веома интересантном видео прилогу.