Прочитај ми чланак

НОГО: Ово је истина о изборима у Србији, шибицари увек побеђују (ВИДЕО)

0

Када ћете више да схватите да не можете победити у шибицама, јер куглице нема. Исто је и са изборима, нема везе како и колико људи гласа. Избори су покрадени, Вучић није победио, тврди политичар Срђан Ного. Зашто је Вучић полудео кад је видео резултате, а зашто су Ђилас, Понош и екипа били два дана у "Вучијој јазбини", без оглашавања ко да нису били избори?

„Ко је победник ових избора? Питање за Поноша, Маринику, Дачића, Морамо, Милоша Јовановића, Милицу Заветницу, Бошка, Тадића,… зашто нико од вас не изађе и саопшти колико гласова има? Да ли имате ваше резултате“, пита Ного.

„Зашто они певају и славе, док је народ бесан и разочаран? Изазов за све њих – објавите рачуне из кампање да се види како сте потрошили новац из кампање. Како се намећу теме и креира мишљење, све са циљем да се не бавимо суштином – да су избори покрадени. Чему да се надате и шта да очекујете од ових људи? Чуде се неки што је Ђилас позвао Вучића на састанак, па они се редовно виђају и свакодневно контактирају, само не јавно. Како ће изгледати постизборни политички догађаји – кад ће се конституисати скупштина, ко ће правити владу, да ли је у Београду могућа „куртон коалиција“? Лаж је да је Србија уцењена, и да ће народ испаштати ако се не уведу санкције Русији, само су они – политичари и тајкуни уцењени, њих држе за јаја и вратове. Шта ми, народ морамо да урадимо?“, открива Срђан Ного.