Прочитај ми чланак

Ного открива: Сузана Васиљевић „спаковала“ Данила, Вучића склањају са власти?

0

Вест да је Данило Вучић оболео, није пустио Александар Вучић, већ Сузана Васиљевић, која га је тим потезом у име светских глобалиста, за које обоје раде – довела у шах-мат позицију.

Ово за „Србин инфо“ поручује народни посланик Срђан Ного и подсећа да је још пре две недеље изјавио да би Вучић могао да буде спакован у карантин или склоњен са власти.

– Сетите се гостовања Ане Брнабић од пре неко вече када је рекла „убиће ме Вучић“ и показала слике Данила и Милице како носе помоћ пензионерима. Два дана касније објављује се да Данило има корону, дакле сви пензионери којима је он носио помоћ сада би могли да умру.

Лако је уочити да Вучићеви медији синоћ нису знали да ће ова информација бити објављена. Српски Телеграф је чак написао текст како опозиција напада Данила јер помаже пензионерима. Дакле, Вучић није утицао на пуштање те вести, њему је то објављено иза леђа. Доведен је у шах-мат позицију. Не само Вучића, него могу и целу његову фамилију да ставе у карантин са све Андрејом Вучићем.

Вучић још није у карантину само зато што глобалисти не котролишу потпуно Мају Гојковић. Ако слоне Вучића, вођење државе преузима Маја Гојковић, која може да укине ванредно стање или се обрати Русима за помоћ.

Тренутно, власт имају Ана Брнабић, Златибор Лончар и екипа лекара, такозваних стручњака. Сви раде за глобалисте. Ради и Вучић, али сада је најрањивији. Он би морао по процедури у карантин. У карантин би морало да иде и пола владе. И Лончар и Ана Брнабић и Кисићка.

Уместо да опозиција сада нападне Вучића када је најрањивији, они сви ћуте. Неће да угроже позиције оних који спроводе ову акцију.

Вучић зна да је готов и да не може да остане на власти. Ипак, и даље покушава да се одржи. Ако Вучића не ставе у карантин значи да је прихватио све што му траже и да је себи купио мало времена. Пристао је на све уцене, али му то неће помоћи.

Сви око Вучића су уцењени људи. Вучић је тигар од папира. Покушаће сви да на њега свале све своје грехове, а да опастане криминални систем.

Данилу желим брз опоравак, Александру Вучићу да остане здрав да би могло поштено да му се суди. Овде ће се наредних дана свашта дешавати – поручује Срђан Ного.

Шта је још наш саговорник рекао о актуелној ситуацији, погледајте и послушајте у видео прилогу.