НОГО ОТКРИО шта се крије иза пресуде Шарићу и увоза албанског парадајза (ВИДЕО)

0

"Како је Дарко Шарић прао новац? Не може сам. Банкари, политичари, тајкуни - нула година затвора. А само са њима могу да се перу паре. Од свих умешаних, Шарић је још најпоштенији. Постоје транскрипти где се помињу Тадић, Дачић и многи банкари".

Ово за „Србин инфо“ истиче Срђан Ного и наглашава да су докази у процесу намештени, а да је све договарано у Председништву.

– Одговорни за то су покојни Мики Ракић, Борис Тадић, Ивица Дачић, Бранко Лазаревић, Вук Јеремић, Загорка Доловац, Снежана Маловић, Миљко Радисављевић и многи други. Сви одговорни морају да одговарају, а не само Шарић.

Сада имамо ситуацију да пољопривредници бацају парадајз, јер увозимо парадајз из Албаније. Кажу да кошта 11 динара за килограм са све превозом. По тој цени нема шансе да га нађете у Албанији. Јасно је да се та роба користи за транспорт друге робе, хероина и кокаина. Исплати ти се и да га поклониш после.

Друго, парадајз је лако кварљива роба, има мирис и може да замаскира мирис псима на царини – објаснио је Ного.

Шта још наш саговорник рекао о овој теми, погледајте и послушајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!