Прочитај ми чланак

НОГО открио: Бајденов син 2016. био у седишту „Доминиона“ у Београду! (ФОТО)

0

"Подаци из лап топа Хантера Бајдена показују да је он 16.08.2016. боравио у Београду, и на којим се све местима његов лап топ качио на интернет. После боравка у ПЦ Ушће, млађи Бајден је отишао у зграду на адреси Османа Ђикића 18, на Палилули, где се тада налазило седиште "Доминиона", пише политичар Срђан Ного.

Ного је на Твитер профилу написао: „Српски софтвераши из Београда су направили софтвер одговоран за изборну крађу у САД. Са ким се срео Хантер Бајден у Ушћу и шта су договарали? Зашто је после састанка у Ушћу Хантер Бајден отишао у седиште Доминиона?“

Шта је Хантер тамо радио?

Да ли је са њим био Горан Обрадовић, потпредседник Доминиона, или неко од ових ИТ инжињера?

Да ли је Хантер Бајден можда добио приступне шифре за улазак у софтвер Доминиона? Хилари Клинтон је и 2016. крала гласове, али није било довољно, зато су и 2020. украли 30 милиона гласова. На ова питања би могао да одговори Бојан који је у то време био директор Доминиона, и који се тада срео са Хантером Бајденом. Сад је јасно због чега је панично реаговао на Твитеру после избора и због чега се сви сарадници службе труде да затрпају податке и доказе да је Бојан Ђорђевић кључ за решавање изборне крађе. Пошто видимо чиме се баве српске службе безбедности, ред је да се провери и да ли раде оно што јесте њихов посао, или само прикривају крађу избора?

Да ли су доставили званичним органима у САД информацију са ким се састао и шта је договарао Хантер Бајден у Ушћу, као и о његовој посети седишту Доминиона, и зашто нису?

Шта је радио Хантер Бајден током боравка на Косову? Гласачке машине у изборној ноћи су се качиле на ИП адресу у Београду и у Бондстилу, НАТО војној бази на Косову и Метохији.

 

Шта је била тема разговора Вучића и Бајдена приликом Бајденове посете Србији 16.08.2016?

Није ни чудо што је Вучић изјавио после избора да има боље односе са Бајденом него са Трампом.

А затим је поновио оно што је изјављивао и за Србин.инфо у новембру одмах након избора у САД:

„Dominion Voting Systems, а софтвер се зове Доминион. Фирма је део глобалистичке мреже. Лобиста те компаније је помоћник Ненси Пелоси, лидера демократа у Конгресу. Са фирмом је повезана и Фондација Клинтон. Софтвер за гласачке машине је писан у СРБИЈИ, што је потврдио и заступник представништва Dominion Voting Systems у Србији Бојан Ђорђевић. Само уместо одбране на Твитеру, боље му је да спреми доказе за суд, и да се потруди да преживи јер је незгод сведок својим шефовима. Од 2005. године поменута фирма има представништво у Београду, и део је спровођења глобалистичке агенде. Какав су софтвер написали „стручњаци“ из београдске канцеларије Доминиона најбоље показује чињеница да је у употреби у свим тзв. свинг државама, Мичигену, Винсконстну, Минесоти, Аризони, Пенсилванији, Џорџији, Невади. Тако је њихов софтвер сабрао гласове у Винсконстну, те је тако 49000 гласало за републиканског кандидата за Конгрес, али није за Трампа, 64000 је гласало за Бајдена али није за кандидата демократа за Конгрес, а 14952 бирача су само гласали за председника а не и за Конгрес. Иначе, софтвер Доминиона је три пута одбијан у Тексасу, где је државна комисија навела да систем има велике безбедоносни проблеме. Слушаћемо о овој фирми и њеном представништву у Београду још. Да Доналд Трамп јако добро зна о чему говори када прича о изборној крађи и манама изборног система у САД, потврђује и његов твит из 2012. године, када је рекао да је електорски систем катастрофа за демократију. Такође, у наредби председника од 12. септембра 2018. о санкцијама за страно мешање у америчке изборе, предвиђени су садашњи догађаји. „Ја, ДОНАЛД Ј. ТРАМП, председник Сједињених Америчких Држава, откривам да способност особа које се налазе, у целини или у значајном делу ван Сједињених Држава, да се умешају или поткопају поверење јавности у изборе у Сједињеним Државама, укључујући и путем неовлашћених Приступа изборној и предизборној инфраструктури или прикривена дистрибуција пропаганде и дезинформација представља, необичну и ванредну претњу националној безбедности и спољној политици Сједињених Држава. Иако није било доказа да је страна сила променила исход или пребројавање гласова на било којим изборима у Сједињеним Државама, стране силе су историјски покушавале да искористе амерички слободни и отворени политички систем“.

„Као што упорно говорим, Доналд Трамп је убедљиво победио на изборима у Америци, са историјском подршком. Најавио сам да ће покушати да га покраду и сруше, али да Трамп остаје председник САД“, закључио је Ного.