Прочитај ми чланак

Ного одговорио на Вучићеву хајку и поручио: Чудо да у Србији нема 10 Бака Цоки!

0

Режимски медији су претходних дана "черечили" Срђана Нога на насловним странама јер је "претио смрћу Александру Вучићу и његовој породици". Вучићеви блатоиди су ископали интервју стар четири месеца и ових дана као папагаји започели хајку на Нога, који би по њима требало да заврши на робији.

– Наравно да у мом интервјуу нема говора о било каквом кривичном делу и да су суд и тужилаштво независни, то се не би ни доводило у питање. Не знам зашто се чуде режимски медији мојој изјави. Шта очекују да ће се десити када Вучић потпише независност Косова и постане највећи издајник у историји? Да ће да добије још један орден СПЦ да окачи на ревер? Не, стићи ће га Лазарева клетва – истиче Ного за „Србин инфо“.

Српски политичар је говорио и о суђењу у народу познатој Бака Цоки, која је усмртила, како се претпоставља, члана грађевинске мафије, а који је њој и њеној породици месецима претио.

– Ту жену није одбранила ни полиција, ни суд и она је била принуђена да узме правду у своје руке. Толико је неправди у Србији, да ме чуди да сваког дана немамо бар 10 Бака Цоки. Човек када схвати да не може нико да га заштити, има право да се брани – рекао је Ного.

Шта је још изјавио наш саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.