Прочитај ми чланак

НОГО: Марко Ђурић постао амбасадор и у Колумбији због шверца кокаина!? (ФОТО)

0

Политичар Срђан Ного одмах је реаговао на вест да је Марко Ђурић, поред места амбасадора Србије у Вашингтону, преузео и дужност амбасадора Србије за Колумбију.

– Марко Ђурић преузео дужност амбасадора у Колумбији. Ускоро: Марко Ђурић ухапшен као вођа нарко банде која је у протекле 4 године из Колумбије шверцовала 250 тона чистог кокаина, и запљењено му је у дипломатској пошти 250.000.000$ у кешу и 500.000.000$ у Биткоину – најавио је Ного.
 

Srdjan Nogo

 
Ного је појаснио и зашто је Вучић поделио силно ордење за Видовдан.


– За Видовдан је Вучић делио ордење. Поглед на одликоване, говори да је Вучић уцењен човек. Ордење су добили:

Тужилац за организовани криминал Младен Ненадић. Управо је ово тужилаштво надлежно за политичаре и њихов криминал, и Вучић се додворава бившем адвокату из Чачка кога су Аца Ђорђевић (бивши шеф БИА) и Никола Петровић поставили на функцију.
 
Одликовани су и заменици тужиоца за организовани криминал, Саша Иванић и Зоран Бабић. Саша Иванић води поступак против Дарка Шарића, у коме су преко 700 политичара, банкара, тајкуна и криминалаца који су прали паре сакривени и сачувани, и у коме су му једини докази – аудио разговори и транскрипти, тако намештани да би Шарић морао изаћи за 15 минута, а они који су намештали доказе бити ухапшени.
 
Несрећни Иванић води истрагу против Веље Невоље, где по тренутним доказимa неће бити у стању да до 4. августа подигне оптужницу. Мислите да је то све? Варате се.
 
Одликовао је и ветеринара Миланка Шеклера, будућу звезду делта соја корона вируса, који ће од јесени требати да преузме испирање мозга и урнисање наших живота уместо до сада потрошених лекара превараната из Кризног штаба. Ионако нас третирају као стоку, ред је онда да нас и ветеринари лече.
 
За Видовдан су одликовани и припадници МУП -а. Веселин Милић, начелник градског СУП -а, и „успешни“ привредник. Не зна се да ли је Милић добио орден због сувласничког удела у мини хидроелектрани или због рударења биткоина, али га тај орден неће заштити од ФБИ и ЦИА који јуре биткоине опљачкане од америчких држављана.
 

На Милићеву несрећу, Ствен Сигал је испричао све тужилаштву, и био је срећан да им да и заједничке фотографије.

Одликован је и Богдан Пушић, начелник УКП -а, и некадашњи шеф радне групе за испитивање приватизација коју је формирао Вучић. Пушићеве истраге биле су једно велико ништа, баш као и Вучићева политика. Само је покрио учињени криминал. И зато је добио орден.

Орден је дат и првом човеку СБПОК-а Нинославу Цмолићу. Када се присетимо да је за Сретење орден добила новинарка Јелена Зорић, за заслуге што је покривала фамилију Вучић у сарадњи са Вељом Невољом, јасно је да је Вучић дао орден свима који штите њега и његов криминални клан – објаснио је Ного.