Прочитај ми чланак

НОГО: Код Вучића у крви нађена иста супстанца као Чумету 2002. године

0

Након што је на свом „Твитер“ налогу написао да је Александру Вучићу рађен токсиколошки налаз на ВМА, иако је тамо наводно примљен због кардиоваскуларних проблема, народни посланик Срђан Ного за „Србин инфо“ открива коју супстанцу су пронашли у крви председнику Србије.

– По мојим сазнањима, код Вучића је нађена иста супстанца као и код Љубише Бухе Чумета, када га је 2002. године отровала жена по налогу Душана Спасојевића. Да ли је отрован или не, ја не могу да прејудицирам, али Вучић би требало да одговори јавности зашто су му рађене токсиколошке анализе. Да ли је појео покварену туну, албански парадајз или је у питању нешто друго – поручује Ного.

Наш саговорник подсећа да су у свету здравствени картони председника јавни, па би грађани Србије требало тачно да знају због чега је Вучић задржан у болници, као и да од лекара добију потврду о његовом психичком и физичком стању.

Народни посланик подсећа да се Вучић у последње време суочава с великим проблемима, не само са афером о трговини оружја.

– За њега је велики ударац био и пораз Тачији и Харадинаја на такозваним косовским изборима, јер су му они блиски сарадници. Такође, ударац му је и то што је Доналд Трамп поставио Ричарда Гренела, као посредника у разговорима државног врха Србије са Приштином, а који заступа другачију политику од Метју Палмера, дипломате који је добро умрежен са овдашњим политичарима и којег је овде поставила стара администрација Хилари Клинтон и Џорџа Сороша . Са светским лидерима, (као што је Трамп),  не можете да шибицарите и Вучић је сада због тога у великим проблемима – сматра Срђан Ного.