Прочитај ми чланак

НОГО: Ево шта се крије иза хапшења Шарића и како је то повезано са Беливуком

0

Зашто је опет ухапшен Дарко Шарић? Зашто је ухапшен адвокат Лазаревић? Како су "перјанице новинарства" продавале и трговале са информацијама које су добиле? Који су први ефекти састанка Вучић - Ђилас?

„Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића. Као окривљени могу да лажу, и њихов исказ нема озбиљну доказну снагу, али као сведоци морају да говоре истину и њихов исказ има потпуно други значај. Сад замислите да као сведоци понове све оно што су до сада рекли у тужилаштву“, наглашава политичар Срђан Ного.

„Које то тензије смирује Жељко Митровић? Вучић не прави тензије, Ђилас и „опозиција“ исто. Па ко онда ствара тензије шибицарима? Не би ме изненадило да после ове емисије Вучић убије или покуша да убије Вељка Беливука или Марка Миљковића у притвору“, рекао је Ного.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!