Прочитај ми чланак

ЊУЗ.НЕТ-Вучић: И 5 милиона да изађе, Студио Б ће објективно рећи да вас је 2.500!

0

Председник Србије Александар Вучић поручио је припадницима опозиције да ће, без обзира на то колико их изађе на улице, новинари Студија Б увек објективно извештавати о томе да их је било далеко мање.

Вучић је додао и да протести могу да трају месецима, али да Студио Б никада неће подлећи притисцима и почети непристрасно да извештава.

– Нека шетају до миле воље, нико ко гледа Студио Б то неће видети и чути. Може и пет милиона људи да изађе на улице, Студио Б ће објективно извештавати о томе да их није било више од две и по хиљаде и по томе се та телевизија разликује од других. Ја знам да би они волели да чују да их је у суботу било преко десет хиљада, али ако желе те цифре у вестима нека победе на изборима, па нека онда новинари извештавају онако како им они кажу – изјавио је Вучић.

– Свака част Студију Б што има храбрости да овако извештава, упркос бројним притисцима којима су њихови новинари изложени. Не може свако да се понаша попут људи који раде на тој телевизији и ја им на томе честитам и поручујем да само тако наставе. А ови што шетају нека слободно мене вређају уколико им смета рад Студија Б, ја сам ионако навикао да будем крив за све – рекао је председник државе и први човек Спрске напредне странке.

Вучић је напоменуо и да уопште не зна о каквим се протестима ради јер није имао времена да се бави глупостима, али да верује да је било баш онако како је Студио Б извештавао, иако то није гледао.

Соко Соколовић