Прочитај ми чланак

„НИСАМ У СНС“ У сандучету нашао ‘своју’ чланску карту

0

Активисти Српске напредне странке не престају да узнемиравају грађане појављивањем на њихова врата држећи спискове са њиховим личним подацима у рукама. Међутим, ствар се још више омакла контроли када је један Младеновчанин у свом сандучету затекао чланску карту СНС са својим именом, презименом и матичним бројем.

Наиме, Велимир Љубичић враћајући се из шетње, у свом сандучету зграде у Младеновцу затекао је карту владајуће странке са његовим личним подацима. Ствар не би била ни мало чудна, да он заправо никад није био члан ове странке.

– Када сам се вратио из шетње отворио сам сандуче, јер је део картице вирио из пола сандучета. Извукао да видим шта је – кад оно картица Српске напредне странке. Запрепастио сам се кад сам видео свој матични број. Никад нисам био члан странке, већ 20 година сам опозиционар. Након тога, отишао сам у просторије СНС у Младеновцу да проверим са њима одакле им моји лични подаци. Они су ми рекли „не знамо, можда их има негде у архиви, али ми не можемо то сада да тражимо, ако ти се не свиђа, поцепај је и баци“. Рекао сам да нећу, јер је код њих у компјутеру то заведено, откуд знам ко то може да злоупотреби – каже Љубичић.


– Тад сам се заинатио и отишао у Јавно тужилаштво у Младеновцу и поднео кривичну пријаву против њих. Сад чекам да ме неко позове да видим шта ће бити следеће – рекао је Младеновчанин.

У кривичној пријави стоји да је Љубичић подноси због лажног пријављивања и злоупотребе личних података, као и да је он само члан Демократске странке од 1998. године.