Прочитај ми чланак

Није уцењен само Вучић, већ и Дачић! Руси имају компромитујуће доказе о лидеру СПС

0

Није уцењен само Александар Вучић, који је започео преговоре са Западом о аболицији своје породице уколико до краја спроведе издају КиМ, већ је уцењен и Ивица Дачић. Он је такође Америци обећао верност, док с друге стране Русија има спремне компромитујуће доказе о лидеру Социјалистичке партије Србије.

Као један од разлога сукоба на релацији СНС – СПС, наводи се и то да Ивица Дачић и поред тога што се заклео на верност Америци још није спреман да до краја подржи француско-немачки предлог за Косово и Метохију.

– Руси сигурно имају компромитујуће фајлове за Дачића, а готово извесно је ту реч о новцу – сматрају саговорници листа „Данас“.

Ипак, сматра се ће амерички притисак бити већи и да ће Дачић ипак подржати Александра Вучића у издаји. На тај начин ће обојица отићи на политичко сметлиште, а ако буде слободе у Србији и на доживотну робију.

Оно што би ускоро могло да следи је нови међукорак у издаји КиМ и укидању државе Србије од стране Вучића и Дачића. Запад је, по свему судећи, сломио отпор Аљбина Куртија и за неких месец дана довешће у Брисел и њега и Вучића да потпишу споразум по којем се Србија неће противити чланству лажне шиптарске државе у регионалне и европске институције.

Дакле, режим у Србији сада неће потписати независност тзв. Косова или његово чланство у УН, преговори о томе ће почети тек кроз неколико месеци, али ће сада пузајућим путем поново дати ветар у леђа остамостаљењу Приштине.

Можемо очекивати ускоро чланство тзв. Косова у Еурополу, али и да се попуштањем Србије појача притисак на преостале чланице ЕУ да признају терористичку „државу“.

Ове планове, пре свих може да спречи народ Србије, али и руски успех на источном фронту. У сваком случају, одговорност је на сваком појединцу у Србији. Уколико се не побунимо постаћемо саучесници Вучићу и Дачићу у издаји и убиству Србије.