Прочитај ми чланак

НЕВИЂЕНА КРАЂА У НИШУ Исти рукопис у записнику на 176 бирачких места!

0

"У свим записницима, свих бирачких места на територији Ниша, пронашао сам идентичан материјални доказ организованог прекрајања изборне воље. Особа која извесно није део изборног процеса, истом хемијском оловком и идентичним рукописом уписује број бирачког места и назив општине. На сваком записнику о раду са 176 бирачких места у Нишу и то пре него што су потписани записници и џакови са гласачким листићима предати надлежној општини. Не постоји разумно објашњење зашто би неко писао по два, а камоли по 174 записника", написао је један Нишлија, сведок, како тврди, крађе на изборима и прекрајања воље грађана, јер су се резултати избора знали унапред.

Доказе о злоупотребама записника са више бирачких места у Нишу приложио је на свом Твитер профилу под псеудонимом Charlie Waffles, захтевајући понављање целокупног изборног процеса.

– Као супруг, отац троје деце и грађанин Србије, осећам се дубоко пониженим начином на који се ова власт опходи према сопственом народу. Анализом података из записника објављених на сајту РИК-а, а на основу неспорних материјалних доказа о системском и свеобухватном прекрајању изборне воље грађана, сматрам се слободним да јавно позовем председника Србије и друге заиста надлежне и одговорне институције да преузму одговорност за ову бестидну изборну крађу и без одлагања пониште резултате парламентарних избора у целости – написао је он у уводоном обраћању, да би потом објаснио шта се заправо догодило.

– Након три рударска дана и неколико хиљада прегледаних записника, од 4.840 објављених, постало је више него извесно да је изборни процес неповратно компромитован подлим инсистирањем на унапред одлученом победнику. То сви знамо. У свим записницима, свих бирачких места на територији Ниша, пронађох идентичан материјални доказ организованог прекрајања изборне воље.


– Особа која извесно није део изборног процеса, истом хемијском оловком и идентичним рукописом уписује број бирачког места и назив општине. На сваком записнику о раду са 176 бирачких места у Нишу и то пре него што су потписани записници и џакови са гласачким листићима предати надлежној општини. Ево прегледа насумице одабраних – написао је НИшлија, приложивши папире:


– Примери парова записника са бирачких места из две општине у Нишу. На прву страну сваког записника починилац је истим, сопственим рукописом и истом хемијском оловком уписао број бирачког места и назив општине, вероватно желећи да избегне случајно мешање скоро 200 записника.


– На слици јасно се види како је члан бирачког одбора, по добијању тако попуњеног записника и уписаног назива општине, ставио зарез, а затим по инерцији својим рукописом уписао име града и наставио са попуњавањем записника, што потврђује да се ово десило пре краја гласања.


– Записници су неко време ексклузивно били на располагању неидентификованој, неовлашћеној особи, неком злом координатору организованог штеловања и потурања фалсификата. Претераном бригом и педантношћу, починилац је из страха да не побрка записнике, нехатно оголио цео систем:


– Овим, суду јавности, јер другог суда нема, подносим рапорт о системском прекрајању изборне воље грађана Ниша, чиме је неповратно урушена вера у праведан избор, а резултати истог ништави су. Не постоји разумно објашњење зашто би неко писао по два, а камоли по 174 записника – написао је Нишлија.

Он је додао да разлог зашто ово нико није видео раније јесте то што не постоји било каква потреба да се два или више записника проверавају упоредно-графолошки.

– Случајно укапирао, јер су се два записника отворила један преко другог, па сам уочио исти рукопис, а то не би требало да постоји. Ако ипак паднеш за ово, једино објашњење је системска злоупотреба. Али, тако то иде у Србији. Документујеш ситуацију за коју не постоји беневолентна варијација, што је више него довољно за обарање комплетног изборног система, на стадиону мук… – написао је грађанин са југа Србије.

Корисник Твитера који је приложио доказе о мутним радњама на бирачким местима додао је да је до сада прегледао и више од 3.000 записника и да грађани не могу да замисле шта је све тамо видео.

– Шта све човек може да извуче само о нивоу функционалне писмености 8.400 душа чија слова красе записнике и њихове реалне способности да когнитивним процесом испоштују правила и до краја попуне све подсекције записника о раду бирачког места, без да га учине апсолутно неприхватљивим и неуверљивим парчетом папира.

Након што апсорбујете неколико хиљада записника, закључује он, добијете супер моћ која ради само у оквиру једног изборног циклуса, у овом случају то је способност да само прегледом уписаних цифри на једном записнику знате да ли је тај записник лажан.