Прочитај ми чланак

НЕВЕРОВАТНО: Поставили табле за кошеве па скинули чим је отишла Вучићева жена

0

Кошаркашке табле које су биле постављене у дворишту Основне школе "Дринка Павловић" у Куршумлији, уочи доласка Тамаре Вучић која је, како преносе медији, посетила школу и између осталог поклонила те табле, скинуте су одмах након њеног одласка?!

Како пише портал prokupljenadlanu.rs, након посете супруге председника Србије, у понедељак, табле су „нестале“, али су се у среду опет „појавиле“.

Уку и халабуку око табли покренули су сами грађани Куршумлије, који су испратили посету прве даме, а сутрадан када су дошли да допрате децу до школе, видели да табли нема.

-Позвао ме је пријатељ и рекао да су табле скинуте, је их у уторак није видео у дворишту. Одмах сам отишао и усликао ситуацију и заиста није их било, иако су претходног дана биле ту – потврдио је Дејан Милошевић из Куршумлије.

Како се по друштвеним мрежама раширила прича о скинутим таблама, односно да је Вучићева жена донела ради маркетинга и однела табле са собом, одмах су (већ данас) експресно враћене и поново постављене.

-Табле су стигле у суботу и поставили смо их. Људи су у понедељак лепо дошли. Касније смо их склонили како би их прилагодили и додатно учврстили. Не знам шта је то чудно. Ми се бринемо о безбедности деце и за нас је поправка кошева свакодневна ствар- казао нам је директор ове школе Радиша Никић.

У телефонском разговору он је само нагласио да оне јесу нове, али да нису прилагођене, али није одговорио зашто су их уопште постављали, ако нису прилагођене.

Опозициони одборници у Куршумлији сматрају да су те табле само послужиле за сликање, а да су тек када се на друштвеним мрежама проширила прича, накнадно донети нови.

-Ово је циркус и није први пут да се злоупотребљавају деца у сврхе политичке кампање. Сматрам да је непримерено да се тако играју са свим грађанима ове мале и неразвијене општине- казао је одборник Покрета „Двери“ у куршумлијској скупштини Оливер Милисављевић.