Прочитај ми чланак

Несторовићев покрет реаговао на позив Манојловића да се врате мандати…

0

Борислав Антонијевић, кандидат за градоначелника покрета „Ми снага народа“ рекао је за Данас да би најпре требало исцрпети све правне могућности и жалбене поступке па тек онда говорити о враћању мандата и грађанској непослушности које предлаже Саво Манојловић из покрета „Крени промени“.

Антонијевић је најпре истакао да је пре ових београдских избора председник покрета „Ми снага народа“, др Бранимир Несторовић јасно рекао да покрет неће на њима учествовати ако се из изборног процеса повуку „Крени-промени“ и „Бирамо Београд„, због чега их је, како тврди наш саговорник „власт оклеветала да су са њима у коалицији“.

„Доктор је то рекао због очигледних нерегуларности у изборном процесу, који је иначе договорен без нас, под покровитељством западног фактора, с којим власт врло добро сарађује“, каже Антонијевић.

С обзиром да су Крени-промени и Бирамо Београд ипак изашли на те изборе, Антонијевић сматра да би најпре требало да исцрпе све све институционалне и правне могућности и жалбене поступке.

„Тако ће поступити и група грађана „Ми снага народа“, истиче Антонијевић и додаје да тај покрет и даље чека исход тужби због обарања њихове листе у Новом Саду.

О предолгу Сава Манојловића да се мандати врате и на републичком нивоу Антонијевић каже да „све ово нема везе са републичким нивоом већ само са управо завршеним изборима“.