Прочитај ми чланак

Ненасилан протест Беранаца поводом посете Ђукановића: „Градом се шири смрад“

0

"Није корона вирус - смрад је у питању", само су неки од коментара грађана који су пролазили поред групе Беранаца са маскама на лицу

Грађани Берана данас су позвали све у тој општини да на своја лица ставе маске са натписом „Градом се шири смрад“ или шалове уколико немају маске, а повод је ненасилан отпор због доласка и посјете предсједика Црне Горе Мила Ђукановића тој општини.

FOTO: in4s.net

Како сазнајемо од наших читалаца из Берана акцију су са одушевљењем прихватили грађани, јер још једном желе да покажу да Ђукановић нема шта да тражи у тој општини јер је за тај дио Црне Горе одавно изгубио било какав легитимитет.

„Није корона вирус – смрад је у питању“, само су неки од коментара грађана који су пролазили поред групе Беранаца са маскама на лицу, казао нам је наш читалац из мјеста Лубнице надомак Берана.

У Беранама је данас најзагађенији ваздух у Црној Гори, а најтраженији производ су медицинске маске. Општи утисак је, кажу грађани Берана: ,,Овдје данас нешто страшно смрди!“.

„Због тога је примјетно да се грађани кроз насеље крећу са медицинским маскама у циљу заштите од честица које се налазе у ваздуху.Нарочито треба избјегавати дио града у коме се налазе просторије ДПС. Посебних дешавања данас у Беранама нема, нити је најављено, осим што долази предсједник ДПС-а Мило Ђукановић“, кажу грађани Берана за наш портал.

Подсјетимо, јаке полицијске снаге и Специјални полицијски тим из Специјалне антитерористичке јединице ЦБ Подгорице, рано јуче су стигле у Беране, гдје су одсјели у хотелу „Ил Соле“.

У Беранама је протеклих дана мирно, литије и молебани се одвијају у мирној атмосфери пуној љубави и молитве, па ће Беранци и данас показати своје достојанство.