Прочитај ми чланак

НЕМОНТИРАНО: Истина о упаду Бастаћа у таблоид АЛО!

0

Председник београдске градске општине Стари град и функционер Странке слободе и правде Марко Бастаћ приказао је данас снимак уласка у редакцију дневног листа Ало на коме се, како је навео, види да је долазак био најављен и да није било никаквог „упада“ како су тврдили у том листу.

Бастаћ је рекао да је у редакцију Ало отишао како би покушао да преда деманти за „кампању лажи“ коју, како је навео, заменик главног и одговорног уредника тог листа Василије Паповић „већ данима спроводи“.

„Улазак у зграду је био најављен, пустио нас је портир да уђемо а када смо ушли у редакцију први нам је пришао Паповић да разговара са нама. Он је већ тада био нервозан, повисио је тон и покушавао на све начине да изазове инцидент“, рекао је Бастаћ.

На приказаном снимку се види да је Бастаћ тражио од Паповића да објаве деманти на текстове у којима га повезују са криминалним и хулиганским групама, што је заменик главног и одговорног уредника Ало и прихватио, наводећи да су по закону обавезни на то, после чега је Бастаћ напустио редакцију без инцидената али уз најаву да ће поднети тужбу уколико деманти не објаве.

Председник Градске општине Стари град је додао да је текстовима објављеним у листу Ало угрожена његова и безбедност запослених у тој локалној самоуправи и најавио да ће уколико не објаве тражени деманти, тужити тај дневни лист за 1 динар али уз захтев да на насловној страни објаве да је то „дневни лист који лаже и обмањује јавност“.

Дневни лист Ало објавио је јуче на свом порталу да је председник београдске општине Стари град Марко Бастаћ „упао“ у њихову редакцију и „претећим тоном напао уреднике и новинаре који су били на свом радном месту“.

АЛО тврди да је Бастаћ упао у редакцију

Редакција дневника Ало саопштила је да је председник општине Стари Град Марко Бастаћ, у среду, 3. јуна, око 15 часова упао у ту редакцију и да је претећим тоном напао уреднике и новинаре који су били на свом радном месту.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!