Прочитај ми чланак

Неко у СНС мисли да је ово смешно: Вучић и буквално искаче из фрижидера (ВИДЕО)

0

Лидер СНС и председник Србије одлучио је да се у новом напредњачком предизборном споту нашали с оним што цела нација трпи већ годинама - његовим учесталим појављивањима на телевизијама с националном фреквенцијом.

Сунце излази на Истоку, а залази на Западу, а Александар Вучић ће се сваког дана или бар сваког другог појавити на некој од гледаних телевизија и за сваки случај пучанству „појаснити“ све светске, а богами и домаће феномене. Наравно, у присуству водитеља који га ништа неће питати, јер не желе да кваре журку.

Наш народ би рекао: искаче из фрижидера (и из WC шоља, шпорета, кућних апарата…). То је толико постала досадна српска свакодневица да је многима већ мука кад помисле: „јао, не опет, ево га овај поново“. Људима је мука, али Александар Вучић (и његов супер тим саветника превођен Израелцем Асафом Еисином) не види у томе ништа смешно.

Напротив. То ће им бити лајтмотив најновијег пропагандног урадка на 18 дана пред изборе, који је пригодно синоћ лансиран у прорежимским медијима. Очекивано, нови спот прате панегерици, све је „генијално“, „супер“, „духовито“, „како се само сетио“, „ахахахаха“ и све у том стилу.

А зашто Вучић излази из фрижидера (осим у метафоричном смислу)?

„Важно ми је да допрем до сваког грађанина Србије. Много тога је остало да се уради…“, а онда креће набрајање свих СНС и његових лично успеха.

Уосталом, погледајте:

До краја кампање остало је још неколико дана, СНС и Вучић нам сигурно спремају још „генијалштина“.