Прочитај ми чланак

Нећемо мигрантску пицерију, хоћемо хитан закон о мигрантима!

0

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом отварања пицерије у Београду „Пица Лаганица“, која треба да буде социјално предузеће у којем ће радити избеглице и тражиоци азила у Србији који су стекли услове за радну дозволу и прошли неопходну обуку за рад у пицерији.

СНП “Наши” поставља питање у чије име Александар Вучић и Влада Србије насељавају мигранте у Србију и тражимо под хитно затварање овог објекта.

Амбасадор Сједињених Америчких Држава и амбасадор Немачке не могу и не смеју да се мешају у нашу унутрашњу политику и да нам намећу свој став по питању миграната.

Док Сједињене Америчке Државе праве зид према Мексику и пооштравају закон о уласку у САД, док у Немачкој политичке партије које подржавају насељавање илегалних миграната губе на изборима, Александар Вучић отвара границе и најављује масовно насељавање миграната у Србију.

СНП “Наши” захтева да се донесе закон о забрани насељавања миграната у Србији и то из следећих разлога:

Становништво нације је сада око седам милиона и број становника се из године у годину смањује. Масовни прилив миграната довео би до тога да би се за веома кратко време убрзано променио етнички састав становништва.

Истраживања у Европи показала су да је имиграција резултирала појавом гета у многим градовима и повећањем претње од исламизације и развијања тероризма у њиховим окружењима.

У ЕУ су чак и најнасилнији заговорници мултикултурализма били принуђени да признају њен катастрофалан неуспех.

Политика отворених врата и неограничена, неконтролисана имиграција у читавој Европи воде до већих стопа криминала, дуже листе чекања у болницама, нижих образовних стандарда, већег пореза на доходак, нижих плата, веће незапослености, губитка идентитета, пада духа у заједници, рестриктивнијег рада полиције и ставарања сукоба у друштву по бројним основама.

СНП “Наши” захтева да се у најбржем могућем року формира радна група која ће радити на доношењу закона којим ће заштити грађане Србије од насељавања миграната у нашу земљу.

Информативна служба
СНП “Наши”