Прочитај ми чланак

НЕБОЈША КРСТИЋ ИСПРОЗИВАО БАЛАШЕВИЋА, а онда је уследила бурна реакција

0

Нова провокација бившег "Идола" није остала без одговора

Ђорђе Балашевић дао је велики интервју хрватском Вечерњем листу, у којем је причао о неким сасвим личним стварима, али и о политици, као и о рату који нас је све на овим просторима уназадио и уништио (не рачунајући припаднике владајуће класе, који су га искористили да се обогате).

Вечерњак је најаву за овај интервју објавио и на својој интернет страници, а ово је приметио и бивши члан групе Идоли, лекар, саветник Бориса Тадића, а сада омиљени колумниста и твитераш Вучићевог режима, Небојша Крстић.

Покушавајући да увреди Балашевића, у чијој кући је својевремено, како је написала Ђолетова ћерка Беба, тражио подршку за кандидатуру Бориса Тадића, Крстић је узео стих из песме „Рачунајте на нас“ и преуредио га да он изгледа овако:

„За заклетву Туђману ја спево сам стих…“

Крстић је у овом твиту сјединио презир и мржњу према режиму Јосипа Броза Тита (у којем је и имао услове да постане лекар, поп-звезда и здрав и прав, те уредно вакцинисан човек), са заједљивошћу којом је још једном покушао да испровоцира припаднике тзв. Друге Србије (којој је некад и сам припадао).

Уследила је, наравно, серија негативних, па и увредљивих коментара на ову Крлетову провокацију.

Реаговала је и Ђолетова ћерка Беба, која је прошли пут прилично понизила Крстића, па ју је овај блокирао:

 

Ово су неки од коментара (оне најувредљивије смо цензурисали, наравно):