Прочитај ми чланак

Небојша Јовић: Александар Вучић је извршио државни удар!

0

,,Узурпиравши ингеренције које му не припадају, а нарочито обећањем, вербалним прихватањем француско - немачког плана као финалне, коначне верзије, прихватањем његове имплементације, прихватањем да не ометамо учлањење Косова у УН, чиме би оно постало ДРЖАВА, пуноправна члан УН

Александар Вучић је починио државни удар! Починио је атак на уставно – правни поредак и територијалну целовитост државе Србије! Али и угрозио безбедност и животе Срба који на Косову и Метохији живе.

Најавом прихватања француско – немачког плана, председник Србије је најавио  нашу депортацију из Србије у државу Косово (без нашег изјашњавања и пристанка) у којој и након 24 године нити један Албанац ни за једно убиство Србина одговарао није!

Где се договори не поштују, а Срби и дан данас некажњено нападају, рањавају, имовина им се пали, отима…и све то  У присуству целокупне међународне јавности.

Не треба бити проницљив па увидети шта ће се тек десити ако би оно заиста постало држава и када сва та јавност са Космета ,,оде“!

Тада би нас за сва пострадања наша, и срБска и међународна јавност перући руке своје, упућивали на ,,институционално решавање проблема унутар своје, тада већ признате државе, Косово“.

И зато он, Александар Вучић, па макар и само због најаве намере гажења Устава, најаве угрожавања територијалне целовитости државе, због уношења забринутости, панике међу Косметским Србима и угрожавања живота њихових…

МОРА ПОДНЕТИ ОСТАВКУ!!!

ОДМАХ!

А потпише ли ф/н план, почини ли и тај чин велеиздаје, мораће због тога и да одговара!

И као починилац велеиздаје, остати без могућности кандидовања на било којим следећим изборима!

Ово више није ствар нити политике нити било каквог анимозитета!

Ово је питање – хоће ли целовита Србија и Космет као њен неодвојиви део, уопште преживети?“

Небојша Јовић
председник Косметског повереништва Покрета за одбрану Косова и Метохије