Прочитај ми чланак

„Небојша, да ли су Кобре чувале Данила када је уручио кесу пара?“

0

Иницијатива за Пожегу објавила је да је Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, у среду допутовао у Пожегу у аутомобилу "лексус" под ротацијом, у пратњи "Кобри" и другог обезбеђења, где је присутвовао фудбалској утакмици између домаће Слоге и београдског Рада. Ова информација изазвала је буру у напредњачком леглу, а Иницијатива за Пожегу одговорила је "Небојши из Београда и министру војном".

Њихов одговор министру одбране Небојши Стефановићу преносимо у целости.

– Иницијативи за Пожегу је потпуно јасно да у свету Небојше Стефановића не постоје удружења грађана која нису нечији сателит. Господине министре, морамо Вас разочарати – код нас у Пожеги и то бива!

Ако сте заборавили, у питању је она иста Пожега у којој је похапшено напредњачко општинско руководство, због кршења закона. Удружење обичних грађана (иза којих не стоји нико) указује на све злоупотребе, макар их чинио и (за Вас) недодирљиви Данило Вучић.

Погрешну сте прилику изабрали да се вратите у милост апсолутног господара. Мораћете у некој другој ситуацији да бришете минусе који доведоше до изгласавања оноликог неповерења Вама, унутар Српске напредне странке.

Fotografije automobila u kojima je Danilo došao na utakmicu FOTO: Inicijativa za PožeguЛуксузни аутомобили у којима је Вучићев Данило дошао на утакмицу ФОТО: Иницијатива за Пожегу

Знамо ми добро шта подразумева заштита штићене личности, којој је обезбеђење додељено. Нормално и пристојно обезбеђење, у уређеној држави.

Међутим, оно чему смо у нашој Пожеги сведочили далеко је од тога!

Да ли је одред Кобри обезбеђивао Данила и док је радио у продавници за 500 евра, господине министре? Да ли је одред Кобри обезбеђивао Данила када је дочекао „Капетана Драгана“ и, према речима самог Васиљковића, уручио му кесу пара и кључеве од кола и стана? Ако Капетан Драган лаже јавност, лажемо и ми Вас.

Мантру о цртању мете упорно понављате, али у то не верује више нико.

Указивање на бахатост и приватизовање државе није цртање мете на леђима било коме, већ је доследна борба за јавни интерес и Србију као пристојну државу!

Иницијатива за Пожегу ће ту борбу наставити. За нас и даље нико неће бити изнад закона!