Прочитај ми чланак

НЕ ВОЛИ ВУЧИЋА Пензионерка одбила пакет СНС-а, не зна одакле им подаци о њој

0

Једна пензионерка из Новог Сада изјавила је за агенцију Бета да су је активисти Српске напредне странке (СНС) звали телефоном како би јој уручили пакет помоћи и казала да она ту помоћ није тражила и да не зна одакле им њен број телефона и њени лични подаци.

„Питала сам их да ли им је познато да је незаконито то што раде, на шта ми нису ништа одговорили“, казала је та Новосађанка агенцији Бета.

Она је прецизирала да је особа која ју је позвала са мобилног телефона на њен мобилни телефон располагала њеним именом и презименом, адресом становања и бројем телефона, иако она никада није дала те податке СНС-у.

„Рекли су ми да зову редом све присталице и подржаваоце СНС-а, што ја никада нисам била“, казала је Новосађанка која није желела да јој се наводи име.

Покрет „Један од пет милиона“ саопштио је данас да градоначелник Новог Сада и високи функционер СНС-а Милош Вучевић треба да врати пензионерима новац „који им је четири године узимао”, уместо што се „хвали“ најавом поделе 40.000 пакета пензионерима.