Прочитај ми чланак

Не понижавајте нас више, забраните параду педера!

0

damnjan knezevic

У време када у Србији омладина нема никакву перспективу, без посла,без шансе да бар делимично живимо нормалан живот, да покушамо да оснујемо своје породице,где се посао узалуд чека. Редови факултетски образованих људи који чекају на бироу, или раде на трафикама, по кафићима за 15 000 рсд или ломе кичме испод цене код савесних приватника који се смењују како се која власт промени.

Тек поједини имају среће да се запосле у струци,али се зато могу се опростити од друштвеног живота и раде у просеку 11 часова дневно не би ли оправдали 40 000 рсд. У Србији где су нам деца умирала пред очима целе јавности јер није било новца за њихова лечења, где душевни болесници шетају по улицама као темпиране бомбе јер такођ немају новца за лечење. Ипак постоје и групе људи за које држава мора да има, лечење једног ХИВ болесника месечно кошта преко 2 000 еура, а преко 95 одсто заражених су хомосексуалци (педери).

Тако да је стварно нејасно ко, како и коме ускраћује права. Па зар не би било боље да држава тај новац да родитељима за свако или бар прво новорођенче, или за средства за вантелесну оплодњу. Поставља се питање ко и како поставља приоритете какви су данас! Сведоци смо Природне катастрофе која нас је задесила пролетос,држава још увек није почела обнове домова становништва са поплављених подручија, али за одржавање параде педера могу се издвојити огромне своте новца,колико само коштају полицијске дневнице да не причамо о манифестацијама које директно вређају и понижавају нашу веру,историју и будућност ?!

Да подсетимо и питамо да ли су процесуирани педери вандали који су прошле године у току њихове не најављене шетње ипак уз пратњу полиције развалили капију Вазнесењске Цркве? Због свега наведеног,са пуним правом захтевамо од државе да забрани накарадну манифестацију која је заказана за недељу. У име већ довољно пониженог народа, понижене омладине која је без обзира на тешку ситуацију била лојална отаџбини и народу и одазвала се пролетос вапају угрожених људи. Многи нисмо ни чекали позив државе,били смо у Обреновцу,Шапцу,Свилајнцу…

10155896_10202982885205820_7457952587354273747_n

Тако да је сулудо причати о изгубљеним генерацијама загриженим мржњом (хулиганима). Лично не мрзимо хомосексуалце, не може се мрзети неко само зато што је болестан. Али групације које су с разлогом убачене да промовишу разбијање породице, која је већ понижена и осиромашена. Групације које намећу на велика врата и великим средствима своја глобалистичка правила која се сукобе са нашом вером и традицијом.

Поготово у години када славимо наше јунаке који животе храбро дадоше да би се ми данас Србима звали, било би срамотно ћутати и склањати се по страни док неко понижава њихова дела. Стога браћо и сестре, у име понижене омладине,у име људи који не окрећу главу пред националним и друштвеним проблемима, у име Српског Сабора Заветници – позивам све свесне и савесне људе на ПРАВОСЛАВНИ МАРШ београдским улицама у суботу 27.09.2014 год. у 17 часова да се окупимо окупимо испред Саборне Цркве у Београду, да се помолимо Богу да нам покаже пут и да снаге да се изборимо са недаћама, како би сачували наш идентитет и своје породице у ова тешка времена. Да поручимо људима који су у моћи да забране одржавање недељну манифестацију. НЕ ПОНИЖАВАЈТЕ НАС ВИШЕ, ЗАБРАНИТЕ ПАРАДУ ПЕДЕРА !!!

Дамњан Кнежевић

(Србин.инфо)