Прочитај ми чланак

Не ботују познате личности за Вучића, већ за дубоку УДБА државу

0

Прашина која се последњих дана дигла око подршке многих јавних личности Александру Вучићу и отварању аутопута "Милош Велики", као да је завршила у очима српске јавности.

Није први пут. Већ деценијама је народ Србије заслепљен. Не види да већина познатих глумаца, певача, режисера и осталих личности из јавног живота не ботује за ову или ону власт, већ за дубоку „удба“ државу, која је рак рана Србије.

Не само што је ова лажна елита до дан данас приватизовала Србију, већ је да би задржала своје привилeгије спремна и на потпуну сервилност страном фактору.

Исто тако су познате личности, неке радо, а неке из морања, спремне да ботују и затупљују српски народ како би задржале своје интересе. Ви имате музичаре, режисере и глумце који су ботовали још за комунистичку власт, затим за Милошевића, за „досовце“, па све до Вучића. Већина јавних личности је и наследила „занат“ од чланова ближе или даље породице.

Ко су ботови дубоке „удба“ државе? Није их тешко препознати ако само мало отресете прашину која нам се непрестано баца у очи. Има их на свим идеолошким позицијама, са задатком да подмире своју циљну групу.

Ту су „љути националисти“, традиционалисти и моралисти с једне стране, а за ове друге – модерне, глобалисте, па чак и аутошовинисте, из „удба“ шпила је такође спреман прегршт асова.

Спремни су они да се попут учесника у ријалити смећу „Задруга“ између себе покрве, свађају и представљају народу да су на различитим половима. Ипак, само су део исте екипе, као што је то случај и са крајње десничарском странком и крајње неолиберално-левичарским партијама, које данас ботују за Вучића, а заправо за свој „удба“ тим.

Исто тако разне левичарске, аутошовинистичке режисерке и глумице гостују на ТВ Пинк и причају како Србија ништа не ваља, али да је ипак Вучић најмање зло. С друге стране, Вучића ће „уметници-патриоте“ дизати у патриотска небеса док он на Косову разграничава Србију од Србије.

Дакле, следећи пут када чујете да је неки певач одушевљено „твитовао“ о новом аутопуту или је глумац истакао како он само подржава своју земљу, па успут и председника – знајте да ће иста екипа из јавног живота и сутра, када на власти буде него други уместо Вучића, такође наставити да ботује за свој тим. Који се никад не мења.