Прочитај ми чланак

Наставља да брука Србију: Вучић прво пљунуо истарска вина, па полизао

0

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упутио је извињење винарима из Истре због изјаве у једном интервјуу. Он је рекао да се због своје изјаве каје и да му је искрено жао.

– Направио сам много грешака и правим их свакога дана. Ваљда је то разлика између нормалних људи и оних који се праве да су безгрешни – почео је Вучић.

– Ја сам пре неки дан у једном политичком интервју направио велику грешку због које се кајем и због које ми је искрено жао. Не зато што нисам рекао оно што мислим, ја стварно нисам веики љубитељ малвазије. Али сам свакако неко ко нема никаква права да вређа труд и рад виноградара и винара који се боре за свој производ. И који напорно раде, који марљиво раде да тај свој производ продају на тржишту.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

– Молим све винаре у Истри да ми опросте због овога, да ми опросте, јер то што ја нешто не волим, не значи да то није добро и не значи да ја то морам да знам. Да ми опросте, а и да кажем хвала унапред што су прихватили ово моје извињење, а ја ћу водити рачуна да такве грешке не правим – рекао је Вучић.