НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ: Вучић користећи заразу крши Устав, мора да се реагуje (ВИДЕО)

0

Иако је неопходно да се грађани на све начине заштите од епидемије коронавируса, то никако не сме да се ради кршењем Устава Републике Србије.

Зато су у четвртак 19. марта народни посланици покрета „Доста је било“ позвали председника Уставног суда, Врховног касационог суда и државног тужиоца да реагује на кршење Устава.

Јуче смо позвали све народне посланике, без разлике да ли припадају позицији или опозицији, да ураде све што је у њиховој надлежности како бисмо вратили функционисање државе у уставне оквире уз позив да потпишу захтев за хитно сазивање седнице Народне скупштине како бисмо расправљали о проглашењу ванредног стања и ту одлуку потврдили или одбацили и на тај начин вратили државу у уставне оквире.

Скупштина је дом народа и потребно ју је заштитити. Није потребно да кршимо Устав да бисмо се изборили са епидемијом. Грађане можемо ефикасно да заштитимо поштујући Устав Републике Србије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!