Прочитај ми чланак

Народни блок креће у кампању 10. децембра

0

Опозоциона коалиција Народни блок креће у кампању скупом у Чачку у уторак 10. децембра. Како наводе из овог политичког савеза главна тема кампање ће бити покретање грађана Србије да захетавју да им се врати право на лични суверенитет и право на одлучивање о крупним државним темама. Према мишљењу странака окупљених у Народном блоку страшно је да се одлуке попут оне о уласку у тзв. „Балканску унију“ или разни уговори којима се Србија ставља на листу држава у којима се омогућује трајни боравак миграната доносе ван свих институција и мимо очију најшире јавности.

Кључна порука низа скупова као и петиције коју ће Народни блок покренути је: „Противим се уласку Србије у унију са Албанијом и С. Македонијом без одлуке грађана на поштеном референдуму“. Главни циљ је спречити самовољу власти и вратити отету државу у руке народу, а тај циљ је како сматрају у Народном блоку могуће остварити уколико се власт спречи да потпише тзв. „мини шенген“.

После скупа у Чачку, одржаће се још низ скупова широм Србије и то у Апатину, Нишу, Врању, Новом Саду, Београду, Пожаревцу, Сомбору и Шапцу.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!