Прочитај ми чланак

Народне патроле на антируску хајку: Сад је доста, згазићемо вам либералне заставе!

0

Издајнички режим Александра Вучића и пропали МИ6 плаћеници у Србији кренули су у жестоку антируску хајку, којој ће српски народ морати да стане на пут. На њихову жалост.

После изјава СНС Драгишића и Шормаза да ће „Русима је..ти матер“ и да Србија што пре треба да уведе санкције Русији као што је то урадила Белорусији, на ред су дошли режимски таблоиди Информер и Српски телеграф, који објављују текстове о томе „како су нам Руси заболи нож у леђа, јер је руски амбасадор у Шведској објавио некакву мапу Европе на којој је Србија без Косова“.

Захуктава се припрема јавности за промену званичне политике и увођење санкција Русији. Раскокодакали су се и пропали МИ6 плаћеници у Србији у намери да допринесу стварању атмосфере за некакв нови Голи оток.

Адвокат Чедомир Стојковић, група „Октобар“ и некаква фантомска НАТО удружења Украјинаца и Руса поднели су данас у Палати правде серију кривичних пријава због деловања паравојне организације „Вагнер група“ у Србији.

Кривичне пријаве обухватиле су и Дамњана Кнежевића из Народних патрола. Стојковић је објаснио да је, према њиховим сазнањима, Кнежевић приступио Вагнер групи и да служи, такође, да врбује грађане за рат у Украјини!?!

Претходно, испод Бранковог моста, плаћеници НАТО окупатора су уништили мурал посвећен групи Вагнер. Поводом последњих догађања огласили су се и из организације Народна патрола:

– Од почетка специјалне војне операције показали смо искрену братску подршку Русији, не само као Народне Патроле већ као већински српски народ. Као такви смо братски дочекали и многобројне Русе који су се доселили у Србију из било ког разлога. Никоме нису сметали ни Украјинци који су побегли од рата.

Међутим, многи су злоупотребили наше гостопримство, почели су да како сами кажу „мењају свест и став српског народа“. Правили су своје јавне манифестације где се приказивало како у Београду постоји нека подршка украјинској страни. Ни ту се нисмо мешали јер руски и српски либерали заједно нису могли да окупе две стотине људи уз подршку медија и новца са запада. А наше манифестације подршке Русији су бројале десетине хиљада људи.

Међутим, рушење графита који имају и који немају везе са Русијом и агресиван приступ против српског става нас обавезује да вам откажемо гостопримство! Вама руским либералима!

Да, подржали смо Вагнер групу због јуначких победа које су извојевали за руски народ, а ви сте у пола ноћи прецртали наш графит и цинично написали „сада га видиш, сада га не видиш“. Е, па господо, до јуче сте не ометано махали либералним заставама сада више нећете, сада их газимо!

А наше ћете гледати и ви и сви остали. Можда смо окупирани али смо поносни и пркосни. Добродошли у Србију! – поручују из Народних патрола.