Прочитај ми чланак

Народ тражи: Блокирајмо по Србији албанска возила са Косова – да не иду за Европу!

0

- У сваком конфликту основна ствар је новац, зато ми треба да видимо како можемо да економски нашкодимо албанским сепаратистима, шта не значи да са њима треба да ратујемо, у ексклузивној изјави за Србин.инфо каже Драган Ненадовић, Србин који живи и ради у Канади, и који је се бави ревизорским пословима у економији, како у Северној Америци, тако и у Енглеској и Србији.

А затим је Ненадовић додао:

– Пошто, нажалост, наша држава не реагује, сматрам да би ми, као народ, требали да се скупимо са нашим аутомобилима, у групама уз аутопут, да бисмо заустављали албанска путничка, теретна и друга возила, која иду са Косова, кроз централну Србију, даље у правцу Европе, предложио је, као човек из народа, наш сународник, који живи и ради на Западу, истичући да нарочито треба заустављати камионе који са робом иду са Космета.

Он истиче, да је битно пре свега, да им се не да њихова роба излази из јужне српске покрајине, да би се тако економски исцрпели.

А шта је још у вези мера, које треба предузети, у борби против албанских сепаратиста рекао Ненадовић, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.