Прочитај ми чланак

НАРОД СЕ БУДИ! Опозиција прегазила СНС на изборима у малим срединама

0

Аутобуси, намештени листићи, притисци на гласаче - упркос свему Српска напредна странка доживела је тежак пораз на изборима за чланове савета месних заједница у четири места од укупно десет у општини Сечањ, међу којима су Бока и Сутјеска, где су сва места заузели кандидати опозиције. То значи да народ зна шта режим ради и ослобађа се стега.

Прегледом изборног материјала потврђен је убедљив тријумф опозиције уз дупло више гласова од сваког кандидата са листе СНС. Мештани ових малих месних заједница нису попустили ни пред свим притисцима СНС-оваца и своју слободну политичку вољу су изразили избором опозиционих кандидата.

– Локално општински СНС поражен у Боки, место где од почетка власти СНС никада није имала већину, са 6:5, а у Сутјесци са рекордних 11:0. Када се локални чланови Српске напредне странке не скривају иза имена и презимена председника Републике овако се дешава. Није до председника Републике већ до локалних кабадахија, који већ 20 година само се пресвлаче у друге дресове и опстају на власти – написао је одборник у СО Сечањ у Боки Небојша Оберкнежев на Фејсбуку.

Попуњени листићи, полиција, аутобус: Избори за месну заједницу, а СНС притисак као на председничким

И у Сутјесци је победа убедљива, те су свих 11 места за чланове Савета месне заједнице освојили кандидати групе грађана, предвођени досадашњим председником Месне заједнице Драганом Жежељом.

Подсетимо, како су за Директно.рс на дан гласања јављали грађани општине Сечањ, у раним јутарњим сатима стигао је аутобус пун активиста СНС из Кикинде, а они су одмах прионули на задатак и запосели Омладинско културни центар Сечањ, како би применили „бугарски воз“, што је истакла касније и Слободна Србија.