Прочитај ми чланак

Народ јурио посланике СНС, загрмео против Вучића – НОГО: Сутра нови протест!

0

Протест против режима Александра Вучића, који је организовао народни посланик Срђан Ного, завршен је око 19 часова и 15 минута испред Председништва Србије, а Ного је позвао народ на нови протест сутра од 17 часова на Тргу Републике.

Претходно је народ испред Народног парламента јурио посланике СНС, испровоциран јер им је Владимир Ђукановић показао средњи прст. Настао је општи метеж, а веће сукобе су спречили организатори протеста и обезбеђење Скупштине.
 
Сутра се очекује још већи број окупљених.

После јурњаве посланика СНС, које је предводио Владимир Ђукановић показавши средњи прст окупљенима, народ на протесту Срђана Нога се упутио ка Председништву Србије, где узвикује пароле против Александра Вучића.

Претходно, организатори протеста су једва успели да обуздају грађане, који су желели да се обрачунају са бахатим посланицима СНС.

– Нећемо да учествујемо у Сорошевој представи, већ ћемо следећи пут овде да се окупимо у тако великом броју да ће Вучић пасти с власти истог дана – поручио је Ного.

Током протеста из Скупштине су изашли посланици Српске напредне странке, предвођени послаником Владимиром Ђукановићем. У том тренутку је кренуо стампедо народа, који су почели да јуре посланике СНС!

Реаговало је обезбеђење које се испречило испред народа, а ситуацију је смирио и Дамњан Кнежевић са колегама из Покрета „Нема предаје Косова и Метохиј“, који је позвао народ да се смири и дође следећи пут у великом броју како би срушили режим.

Ђукановић је окупљеним грађанима показао средњи прст, што је разљутило масу.

Народ је стигао испред Парламента где узвикује „Вучићу, одговараћеш“, и „Робија“.

Окупљени народ је кренуо у шетњу централним улицама Београда после оштрог говора народног посланика Срђана Нога.

ФОТО: Србин.инфо

Он је поручио Александру Вучићу да прво себи и својој породици инсталира 5Г пријемник на зграду и прво њих вакцинише од короне, па ће народ кад прође годину-две и види како је он прошао, можда да размисли о тим предлозима.

Ного се заложио и да сви политичари потпишу и овере оно за шта се залажу и за који временски период обећавају да ће то остварити, а ако прекрше обећање да сносе и кривичну и материјалну одговорност.

Овај протест је иницирао народни посланик Срђан Ного, а међу окупљенима је и лидер Доста је било Саша Радуловић, као и Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

ФОТО: Србин.инфо

У Београду је од 17 часова на Тргу Републике почео нови протест против режима Александра Вучића, а већ сада је пристигло више хиљада људи који узвикују „Вучићу одлази“!

Окупљени народ узвикује пароле против режима, а планирано је и да се после скупа креће у протестну шетњу.

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо