Прочитај ми чланак

„Народ из целе Србије, Ц. Горе и Српске креће на Јариње – не признајемо границе!“

0

Дамњан Кнежевић и Народне патроле позивају све српске родољубе да у недељу дођу на велики збор на Јарињу за одбрану косметских Срба и да не дозволе режиму у Београду да поново изда народ у јужној српској покрајини.

„Не смемо да дозволимо да браћа и сестре остану сами. Срби на Косову и Метохији се боје да ће опет бити преварени. Плаше се реакције власти у Београду, шиптарских окупатора, КФОР-а, зато им је потребна подршка свих нас. Збор је у недељу од 13 часова и на лицу места ћемо видети шта можемо да урадимо и каква је ситуација на терену“, каже Дамњан Кнежевић за Србин.инфо.

Порука је јасна: НИКАД ГРАНИЦА, КОСМЕТ ЈР СРБИЈА!

Збор на Јарињу у недељу 18. децембра од 13 часова организују бројна патриотска удружења и покрети уз Народне патроле и Михољски збор.

„Браћа и сестре на северу Космета се налазе у потпуном окружењу од стране шиптарских РОСУ јединица. До овакве ситуације нас је довела неодговорна политика државног врха Србије последњих 22 године. Разним споразумима (закључно са бриселским) смо изгубили скоро све институције државе на Космету, а са тим и десетине хиљада наших сународника. Данас прети нови погром нашим људима и они нас позивају у помоћ. Иако смо свесни да политику води држава са трулим институцијама и да на њу утичу разни центри моћи са запада, време је да се и ми умешамо и не дозволимо погром, крвопролиће ни издају! Време је да обесмислимо наметнуте „границе“ и издајничке споразуме! Време је да ослободимо пролаз до браће и сестара са Косова и Метохије, да ослободимо себе. Будимо Срби! – саопштили су из Народних патрола.