Прочитај ми чланак

БОТОВИ СЕ РАЗБЕСНЕЛИ И Ђилас дошао пред Скупштину да подржи Бошка!

0

Лидер странке Слободе и правде Драган Ђилас дошао је испред Скупштине да подржи Бошка Обрадовића, који је данас ступио у штрајк глађу. Поред Ђиласа, дошао је и Борко Стефановић да подржи лидера Двери, а снс ботови који су дошли пошто је и народ почео да се скупља и аплаудира Бошку, тренутно срамотно вређају лидере опозиције.

ФОТО: Србин.инфо

 

И Борко Стефановић је дошао да подржи Бошка у штрајку глађу.

ФОТО: Србин.инфо

 

 

Грађани су се данас у послеподневним сатима спонтано окупили испред дома Народне скупштине, где су пружили подршку Бошку Обрадовићу и Миладину Шеварлићу, који штрајкују глађу због одлука и политике Александра Вучића и актуелног режима, али су и показали шта мисле о посланицима Српске напредне странке.

ФОТО: Н. С.

Наиме, окупљени грађани су најпре овацијама наградили Бошка Обрадовића, као и Шеварлића, који је добио аплауз када је отишао до металне ограде како би се поздравио са сестром.

Убрзо потом је дошла и полиција и оградила прилаз Народној Скупштини где се налазе посланици.

Како је све више народа пристизало, тако је и СНС одмах организовала долазак режимских ботова и високих фунцкионера попут Владимира Ђукановића да дају подршку Мартиновићу и Божићки у „контра штрајку глађу“.

ФОТО: Н. С.

 

Али, када су из дома Народне скупштине изашли посланици Српске напредне странке, емоције су биле другачије. Аплаузе, скандирање и овације су заменили звиждуци, у шта су најбоље могли да се увере између осталих Владимир Ђукановић, Милован Дрецун, Маријан Ристичевић и остали.

ФОТО: Н. С.

 

Када су грађани видели да се напредњаци спуштају низ степенице, уследили су громогласни узвици, као и скандирање „Лопови, лопови“.