Прочитај ми чланак

Напредњаци, јел’ сте се борили за геј бракове, Весића, Чомићку, Брнабић, Малог…

0

Обраћам се свима вама који сте годинама веровали и подржавали Александра Вучића и његове најближе сараднике. Обраћам се већински родољубивом чланству Српске напредне странке.

Не желим да вас вређам и да вам стајем на муку, али хоћу да вам поставим неколико питања:
Да ли проблеми беле куге могу да се реше доношењем Закона о истополном партнерству који је најавила нова СНС узданица Гордана Чомић?

Да ли је то програм новог Министарства за породицу и наталитет?
Да ли сте гласали за промоцију идеологије хомосексуализма у нашим законима, медијима, школама, вртићима?

Зашто међу вама који сте годинама у Српској напредној странци Александар Вучић није пронашао адекватне особе за министарске позиције, већ је на њих довео људе ван СНС, почевши од Ане Брнабић до Гордане Чомић?

Када сте ви одлучивали о „жутим прелетачима“ и њиховом именовању на највише државне функције? Зар је борба против бившег режима и „жутих лопова“ то што се награђују новим позицијама у вашој власти?
Чиме су бољу позицију у односу на вас заслужили Синиша Мали, Горан Весић, Јелена Триван, Маја Гојковић, Бранислав Недимовић, Дарија Кисић, Миленко Јованов и многи други? Да ли сте се за то борили?

Врхунац лицемерја и увреде за све вас је именовање „жуте перјанице“ Гордане Чомић на позицију министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог, као и најава госпође Чомић да ће до краја године бити припремљени закони о родној равноправности и истополном партнерству. Сматрам да је ово шамар свима нама који припадамо родољубивој, традиционалној и хришћанској Србији, без обзира на страначку припадност. Где је крај нашем заједничком понижењу?! Шта је следеће?! Хоће ли држава одузету децу додељивати „истополним партнерима“?

Хоћемо ли све ово немо гледати и ништа не предузети? Хоћемо ли бити саучесници у још једном у низу урушавања достојанства народа и државе? Хоћемо ли дозволити овакво гажење јавног морала, учења наше вере и традиционалних вредности? Позивам вас да заборавимо на страначке разлике и заједно предупредимо ово зло и срамоту у најави!