Прочитај ми чланак

НАПЕТО: Због Хашима Тачија на Н1 телевизији српска омладина у центру Београда!

0

Због гостовања ратног злочинца и шиптарско-окупаторског председника на Космету, Хашима Тачија, на телевизији Н1, на годишњици признавања такозване државе Косово, у српској јавности се дигла јака бура.

Редакцији Србин.инфо су се обратило многи, пре свега млади људи, који су незадовољни овим чином и који су наговестили да ће свој револт исказати на предстојећем протестном концерту, који се одржава у Београду, на Тргу Републике, од 20:00. часова, због чињенице да се Хашим Тачи од стране наше државе и некох медија не третира као ратни злочинац већ државник суседне земље.

„Осећам се понижен, као странац у својој рођени држави”, „Да ли је Србија уоште држава када неко, ко је убијао њене грађане и трговао са људским органима, се третирао као сасвим уобичајни политичар”, „Сви на протест, доста смо чутали”, „Србијо, пробуди се, давно си заспала”, „Нема предаје – Косово је Србија” – само су неки од коментара који су стигли на нашу фејсбук страницу или мејл.

Зато редакција „Србин инфо“ позива све грађане Београда и Србије да вечерас у 20 часова дођу на велики протестни концерт „НЕМА ПРЕДАЈЕ“, који ће се одржати на Тргу Републике.

На концерту ће наступити извођачи изворне, народне и реп музике, између осталих Анкл Џо, Худи Серб, Форти, ДТ Кру… Такође, окуљенима ће се обратити и ветарани рата на Косову и Метохији 1998 – 1999.

Дигнимо коначно глас за опстанак Србије и српског Космета. Нема предаје!