Прочитај ми чланак

Нападнуте активисткиње ССП испред аква парка у Јагодини (ВИДЕО)

0

Четири жене, активисткиње Странке слободе и правде, нападнуте су данас у Јагодини, на улазу у аква парк, само зато што су ту хтеле да поставе штанд. Дозволу за то претходно им је, како тврде, потписала Полицијска управа Јагодина.

Једна од нападнутих жена председница ССП у Јагодини Катарина Јокић за портал Нова.рс каже да је данас требало да деле новине испред аква парка, али да им је то онемогућено.

„Ми смо обавестили Полицијску управу Јагодина да ћемо поставити штанд испред аква парка. Из ПУ су то потписали, мада то морам да подвучем, ми нисмо имали ни обавезу да пријављујемо штанд јер нас је било мање од пет. Чим смо дошли дочекало нас је на нож обезбеђење аква парка, које нам није дозволило да поставимо штанд. Били су врло бахати, говорили су да је то њихово, да немамо ту шта да тражимо, шутирали су штанд и на крају га поломили“, каже Јокић за Нова.рс и додаје:

„За то време неколико полицијских патрола је туда пролазило и када смо их питали зашто не реагују рекли су: „чујемо да неко крешти, па шта“. На крају смо морали да одемо одатле“.

Ниједан физички насртај, па био он и у најмрачнијем делу Србије – Јагодини, неће нас спречити да грађанима у сваком делу Србије преносимо истину о криминалном режиму који управља Србијом. То су показале наше чланице Катарина Јокић, Весна Шћекић и Јелена Костић које нису устукнуле пред простачким вербалним, али и физичким нападом обезбеђења Аквапарка у Јагодини, који су их кршећи закон спречили да на јавној површини поставе штанд који је пријављен у складу са законом.

Цела Србија је данас могла да види како група Палминих батинаша малтретира неколико жена, као што је пре неколико месеци у том истом граду малтретирана и нападнута потпредседница странке Мариника Тепић. Овакво силеџијско понашање никога не чуди када се зна да и поред свих доказа тужиластво и даље ћути о сексуалном злостављању жена и малолетних девојака у овом граду, али и о повезаности врха српског режима са кланом Вељка Беливука.

Апсолутно свесни свега што нам се може десити, посебно сада када режим схвата да је изгубио подршку народа, нећемо одустати од борбе за истину, али и за слободу и правду коју заслужујемо.

Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде