Прочитај ми чланак

НАКОН ЖУСТРЕ ПОЛЕМИКЕ НА ТВИТЕРУ, Шапић и Радуловић излазе на тв-дуел

0

Лидер Доста је било Саша Радуловић и кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић имали су на Твитеру бурну расправу око потенцијалне телевизијске дебате.

Све је почело након што је прослављени ватерполиста окачио фотографију из базена на којем се види његов дуел против хрватског ватерполисте Игора Хинића.

Шапић је ту у шали навео да је то његов “скромни допринос ширењу добрих међукомшијских односа“.

Након тога уследио је коментар једног твитераша да је једина ствар коју би радије гледао од финала Светског првенства против Мађарске Шапићев телевизијски дуел против Бранке Стаменковић из Доста је било.

“Са њом не смем, опасна је и препаметна. Смем само са Радуловићем. Поздрав“, одговорио је Шапић, на шта је корисник Твитера одговорио да разуме и да би можда Стаменковићева могла Шапићу да “среди разговор“ са Сашом Радуловићем.

“Не треба она мени да сређује ништа. У моменту када сам ја позвао Синишу Малог да ми у дуелу каже све на мој рачун шта има, Радуловић се сам јавио и прозвао ме да са њим не смем. Ја сам рекао да ћу доћи у његову ДјБ телевизију што емитују на нету само да јаве кад. Нису навели“, одговорио је Шапић.

Ту се укључио Саша Радуловић:

“Овако то ради неко ко хоће да избегне дуел. Пронашли смо два неутрална студија са неутралним новинарима (да не може да се пренемаже) у којима би се одржао ТВ дуел: Зумирање и Балкан инфо. Оба је одбио. А рекао је било где и било када. Сећате се? А онда ова порука“.

Шапић је нешто раније приликом позивања актуелног градоначелника Синише Малог на телевизијску дебате, на питање једног твитераша да ли ће на ТВ дуел позвати и Радуловића рекао “што се мене тиче, било кад и било где, уживо, где људи могу да прате; на све теме“.

На Радуловићев твит да жели да избегне дуел, одговорио је:

“Да појасним опет, Ви сте мене прозвали, а не ја Вас. Ја сам звао Синишу Малог, па сте се ви убацили. Ви ми нисте занимљиви уопште, али након прозивке пристао сам да дођем. После тога, без да ме питате, зовете уреднике емисија где сам већ договорио своје самостално гостовање много раније, ваши људи траже да и Ви гостујете у том термину са мном. Као што рекох, пошто ми уопште нисте интересантни, ја не желим своја већ договорена гостовања пред изборе на вас да трошим. Да преведем. Договорите негде сами потпуно нови термин и реците ми где је или закажите тај дуел код вас на ДЈБ каналу који емитујете на нету и ја долазим. Не знам шта и даље није јасно и шта Вас спречава да пустите уживо пренос нашег разговора на вашој тв и потпуно не поразите и то пустите да виде сви ваши верни гласачи. Или понављам, закажите негде друго, али да није термин који је већ самом раније договорен. Зашто компликујете“.

Након што је један од твитераша након тога истакао да је Шапић раније рекао “било где и било када са сваким“, актуелни председник Општине Нови Београд је одговорио:

“Јесам, али нисам мислио на емисије које сам ја већ договорио за себе. Нек закаже негде ново, доћи ћу. Ето. Постајете веч сви досадни, да сте хтели имали сте сте дана, да договорите са неким, а не да зову уреднике емисија где су мене већ звали раније. Зато сам само предложио ДјБ телевизију”, навео је Шапић и на одговор да “мора да буде прецизан, а не да се размеће рећима и обећањима као Аца Србин”, додао:

“Добро не смем. Радуловић је цар. Је л’ сад ок. Немам снаге више за вас, радуловићевце, као секта сте. Ако скупите мошнице, закажите и доћи ћу, у супротном, ако вам је свима из те ваше секте лакше, ево кажем, ваш шеф је цар највећи и ја сам га се уплашио. Сад сам отишао”.

Након тога Шапић је одговорио на још један твит истакавши да “ако кажете било кад и било где, је нешто што тај који прозива треба да обезбеди, а не да тражи да се убацује у моја гостовања, којих иовако мало имам пред изоре”.

“Онај који прозива, не компликује. А он је прозивао, а сад компликује. А притом има своју телевизију”, истакао је прослављени ватерполиста.

Потом је званични налог покрета Доста је било твитовао да су питали две продукције да организују дуел Радуловића и Шапића, али не да се заузме Шапићев термин када он има заказано гостовање, док је сам Радуловић навео:

“Ипак мора истина да се говори :) Ради се о посебним терминима за дуел. И Зумирање и Балкан инфо. И мора на неутралном каналу са новинарима, да се доктор не би пренемагао и кукао: неправда. Па рекосте докторе било где било када. Шта се променило? :)“

“Ево, ако закажете и у Зумирању и на Балкан инфо, посебно гостовање за нас двоје, а да се моје претходно договорено не укида, јавно одмах пристајем. Ево можете њихове одговоре и овде да објавите. Јел сад ок?”, навео је Шапић.

“Сада јесте ок :) А и ако се случајно јави неко трећи, рецимо Н1 или Прва, надам се да сте спремни и на то. Очекујем да ћемо договорити термин пре избора”, одговорио је Радуловић.

“Могли сте и до сад било где да договорите, ако нисте хтели тај ваш ДЈБ канал. Пробавали сте некоректно да се убаците у моја гостовања, давно договорена, а онда мене оптуживали како бежим. Наравно, пре избора, бојим се да после избора Вас више неће звати ни на тај ваш ДЈБ канал”, закључио је Шапић.