Прочитај ми чланак

Највећа корист од бојкота избора је та што ће до краја оголити дубоку УДБА државу

0

Александар Вучић ових дана буди из сна и најдубље спаваче. И оне са такозване левице и оне са такозване деснице. Канцерогени систем, који Србијом влада најмање од 1945. године, а практично од почетка 20. века, ових дана је огољенији него икада, па је потребно активирати све, па чак и оне сараднике, који се до сада нису експонирали.

Србија је једна од земаља, која има најдубљу (УДБА) државу. Али, за разлику од неких других држава, где су службе формирали најученији, истинске елите, код нас су службе зајахали људи “са дна каце”, неморални, одрођени од Бога, интелектуално импотентни и примитивни кадрови, чији су очеви и стричеви први пут крочили у цивилизацију тек пре неколико деценија, а чији потомци и они врбовани од стране људи “са дна каце”, све до данас доприносе двострукој окупацији Србије.

Под један, ту је окупација од стране саме дубоке државе, која је распоређена у политичким партијама најразличитијих идеолошких профила, судству, полицији, војсци, великим компанијама… Под два, таква дубока држава, у намери да задржи своје устаљене привилегије, утицај и богатство, потпуно је сервилна страном фактору, па било каква прича о независности Србије звучи као бајка “браће Андерсен”, што би рекао “др” (за оружје) Небојша Стефановић.

Када све ово узмемо у обзир, јасно је да на медијској сцени Србије постоје јавне личности, сврстане у најразличитије идеолошке правце, које су заправо ту само из једног разлога – да слуђују своју циљну групу (левица, десница, “еврофили”, “русофили”…), односно да “фирма”, за коју раде, и даље задржи власт над Србијом.

Они ће се попут учесника “Задруге” и “Парова”, међусобно свађати, пљувати, ако треба и физички обрачунати, само да код завађеног и заслепљеног српског народа изазову спектакл, обману и нове поделе.

Тако ових дана имамо најаве да ће професор који је себи “набилдовао” кредит тако што је претио да ће Вучића јурити моткама на улици, па је као био на информативном разговору у полицији, формирати левичарску партију са циљем да изађе на оно што режим назива слободни избори.

У исто време, буде се и спавачи унутар Демократске странке, који ће покушати да је поцепају, оснују некакав свој “проевропски покрет” и “крену у рушење Вучића на изборима”.

И због тога је бојкот избора нешто што ће бити почетак лечења канцерогеног стања у које је Србију довела дубока (УДБА) држава. Бојкот ће до краја оголити све спаваче, све преваре и спинове, било да их сервирају политичари, професори, глумци, певачи… Наравно, то не значи да и међу онима који ће бојкотовати изборе нема спавача службе, али ће бојкот ипак бити чистилиште, у којем ће готово све маске пасти.

Ако неко сумња да ли је бојкот право решење, нека се запита због чега режим толико инсистира да на биралишта извуче што већи број изборних листа и гласача, без обзира на то да ли је реч о левици или десници. Једноставно је, да не може бити простије – нова Влада Александра Вучића или Ане Брнабић, не сме имати легитимитет за потписивање било каквог споразума са Приштином, нити да распише било какав лажни референдум о овом питању. Народ једном мора да прогледа и пошаље поруку – доста је двоструке окупације.