Прочитај ми чланак

Најважније питање у Вучићевој Србији: Да ли Русија стоји иза протеста – или иза…

0

"Протестни скуп од синоћ, заједно са срамотним хапшењима, неминовно има последице не само на домаће прилике, већ и на спољну политику Србије!", нагласио је новинар Миодраг Зарковић. To je била и тема његове емисије на јутјуб каналу "Хелмкаст".

Зарковић је захтевао хитно ослобађање из затвора ухапшеног новинара Дејана Златановића, као и Дамњана Кнежевића и свих осталих јуче утамичених од стране Вучићевог режима.

Гледаоци су дали велику подршку Дејану, али професионалном начину извештавања и информисања Срба које данас не постоји у медијима (сем алтернативих). 

Подсећамо, Дејан Златановић и Милош Коцољевац из Србин.инфо јуче су лишени слободе на криминалан начин. Млади Милош (19 ) је одведен у станицу милиције у Мајке Јевросиме и пуштен после неколико часова.

Дејан је киднапован на улици док је ишао ка станици милиције где су неколико минута раније одвели Милоша, када су на њега насрнули Вучићеви полицајци у цивилу и ухапсила га УКП – одсек за борбу против тероризма! 

Миодраг Зарковић је током своје емисије имао посебну поруку за Милорада Вучелића и Спутњик.

Подржите ослобађање Дејана из притвора и ослобађања од оптужнице. Делите прилоге и информишите што више људи. Не дозволимо да завлада потпуни мрак!

#slobodazadejana  #slobodazanovinare