Прочитај ми чланак

НАЈАВЉУЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊА: Стаматовић у новембру оснива странку

0

Председник општине Чајетина и иницијативног одбора странке Здрава Србија Милан Стаматовић да ће његова партија бити основана почетком новембра.

Оснивачка скупштина, казао је он, биће одржана на Златибору, где ће и бити седиште странке, а потом ће се кренути са оснивањем општинских одбора у Златиборском, Моравичком и Колубарском округу.

– Бићете изненађењи бројем људи, али и именима паметних и поштених људи који ће прићи странци, можда и јединој која је регистворана у унутрашњости Србије – казао је Стаматовић, сапштивши да је већ прикупљено 10.000 потописа за регистрацију странке.

Од познатих имена Здравој Србији приступили су песник Љубивоје Ршумовић и политички „ветеран“ Милан Парошки.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.