Прочитај ми чланак

НАДВИСИО И ЧЕДУ Немамо право да користимо Видовдан за обману будућих поколења

0

Председник Србије Александар Вучић има имиџ човека који устаје у цик зоре, 24 сата је посвећен послу, свуда стиже, има одговор на све теме. С друге стране, често му се спочитава да га је у јавности превише, а неретко се чују прозивке попут "па кад овај човек све стиже".

Екипа Курира провела је с њим један дан и уверила се из прве руке како заиста изгледа живот шефа државе. Ексклузивно смо завирили у председников приватни живот, открио нам је како се припрема за важне државничке сусрете, шта му недостаје, који му је неостварени сан.

Док смо часкали за доручком, покушали смо из председника да извучемо информацију ко би могао да буде следећи премијер. Показали смо му квоте које су избациле кладионице, али није се дао.

Курир: Ко од ових најбоље стоји за премијера? Овде има неких имена… То је као кад би Лестер постао шампион Енглеске, али рецимо ова прва четири. (Брнабић, Вучевић, Недимовић, Мали)

– Ненад Чанак председник владе…

Курир: Добро, то је Лестер. Али ова прва четири имена.

– Ево пише овде да највише шансе има Ана Брнабић, па Милош Вучевић, па Бранислав Недимовић и тако даље…

Курир: На кога би сте ви ставили неки динар?

– Па ко сам ја?

Курир: Грађанин ове земље. Гласате.

– Не могу да гласам јер може да се догоди да о томе ко ће бити председник владе одлучујем директно.

Курир: Је ли вас забављају те квоте, ево видите др Дарија Кисић Тепавчевић на листи потенцијалних министара.

– Неко ми је рекао ајде молим те кажи нам да ће неко од ових имена да буде министар или да неће, да играмо сингл, да зарадимо ми паре! (смех)

Са председником Србије Александром Вучићем разговарали смо и о притисцима на Србију, ситуацији с короном, о деци, неоствареним жељама, због чега не спава…