Прочитај ми чланак

Нациста Џејми Шеј: Вучић је обећао да ће за 6 недеља увести санкције Русији!

0

Џејми Шеј, бивши портпарол НАТО-а, српски крвник, слуга Кабале, који је био заштитно лице Алијансе током сукоба у Босни и на Косову, дао је интервју хрватском Индеx-у у којем је говорио о рату у Украјини, Владимиру Путину, НАТО-у али и имао поруке за политичаре на Балкану.

Бритаснки нациста је, наравно, напао Владимира Путина, искористио прилику да по свом обичју изнесе гомилу небулоза на рачун Русије, али и да открије шта је Александар Вучић обећао када је реч о увођењу санкција Кремљу.

– Србија је недавно одржала изборе на којима је председник Вучић однео убедљиву победу (прим аут. нациста Вучићу даје легитимитет за бруталну крађу). Србија има велике економске везе с Европском унијом, док је с Русијом повезује дуга историју која се темељи и на идеји панславизма.

Путинова инвазија на Украјину је променила ствари. Вучић би требало да схвати да ће се Запад и Русија све више удаљавати због рата у Украјини и да више неће бити могуће седење на две столице. Мораће да изабере.

Наводно је Вучић рекао да ће то учинити у следећих шест недеља. На њему је одлука. Сматрам да Србија треба да се одлучи за ЕУ, која јој нуди бољу економску будућност и демократски развој – рекао је нациста Шеј.