Прочитај ми чланак

МР МИЛА ВУЈИЋ & ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ: Дебата о ЕУ и Србији (Видео)

0

eu-carikatura

На Нишкој државној телевизији у оквиру емисије НТ дебата коју традиционално води Милан Петковић, 23. јануара тема је била „Даљи пут Србије ка ЕУ“.

У дебати су учествовали редовни проф. Економског факултета у Нишу и Београду др Бобан Стојановић, виши научни сарадник Института за међународну политику др Драган Петровић и председница Европског покрета за Ниш мр Мила Вујић.

У емисији су се од стране учесника претресали фактори за и не наставка даљег пута Србије ка ЕУ под оваквим околностима. Заговорник ЕУ пута, практично по сваку цену је била мр Мила Вујић, професор Стојановић је показао начелну наклоност, али и одређени скептицизам ка даљем путу Србије ка ЕУ у постојећим околностима, док је др Драган Петровић указивао да при оваквим условима Србија не би требало да настави своје придруживање, док се не стекну нове околности.

Емисија је изазвала и у оквиру својих реприза велико интересовање гледалаца, а потом је стављена и на јутубе, па се пружа могућност овом приликом и посетиоцима портала Србин инфо да је испрате.

Занимљив фајл – ЗВАНИЧНИ СТАТИСТИЧКИ ПОДАЦИ О НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У ЕУ

 

(Нишка ТВ, Србин.инфо),