Прочитај ми чланак

МОНСТРУМ-Вучић: Боље да уништимо животе мањем броју људи (ВИДЕО)

0

На ванредној конференцији за медије сазваној поводом повлачења из скупштинске процедуре Закона о експропријацији, Александар Вучић је признао да постоје планови о уништавању живота већег броја људи.

– Немамо право да уништавамо животе већег броја људи, него што је то било предвиђено првобитним плановима – рекао је Вучић у ванредном обраћању медијима.

Дакле, свесно или не, Вучић је потврдио оно од чега је српска јавност месецима страховала. Држава је, наиме, направила планове за уништење живота великог броја људи.

Оно што произилази из Вучићеве изјаве, јесте да се Закон о експропријацији повлачи, према његовом налогу, зато што се њиме уништавају животи већег броја људи него што је предвиђено непознатим државним плановима.

Након овога, јавност је дужна да сазна на какве планове за уништење живота људи је Вучић мислио.

Сада Вучић жели да се представи грађанима као њихов спасилац, а, заправо, из његове изјаве произилази да је њихов џелат. Поента је да се само смиловао према вишку људи који нису били обухваћени планом за уништење њихових живота, а да ће се наставити са уништењем живота оних који су првобитно и предвиђени за уништење.

Машала!