Прочитај ми чланак

МЛАЂАН: Вучић на сахрану Амфилохија дошао са криминалцима! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ)

0

Српски народ је одао почаст свом духовном вођи. У недељу се видело колико је народ волео митрополита Амфилохија. Било је у Подгорици људи и из Србије и Македоније, а не само из Црне Горе. Јуче сам у Подгорици видео свеца који је заспао, ексклузивно за "Србин инфо" преноси утиске Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и наглашава да српски народ мора да испуни аманет митрополита, а то је одбрана Космета и изградња Његошеве капеле на Ловћену.

– Митрополит је добро дефинисао ко су људи који данас владају Србијом. Вучић је дошао на сахрану са два сата закашњења, иако је годинама водио хајку против Амфилохија путем својих таблоида. Тако су цртали и мету на челу покојном Оливеру Ивановићу, па су после плакали над одром. Тако је било и сада.

Поред Вучића је у Подгорици поред обезбеђења ишла група и од 20-ак набилодованих и непримерено обучених особа, који личе на криминалце. Они су ушли у цркву, па су изашли. Потпуно непримерено овако тужном чину.

Све време се током литургије говорило о томе да Вучић приморава да говори на сахрани. Владике су рекле да то не долази у обзир. Постојао је страх да ће патријарх позвати Вучића да одржи говор, али се срећом то није догодило.

Владика Јоаникије је достојан наследник митрополита Амфилохија.

Они своју издају и своју пљачку хоће да пребаце на друге користећи нон-стоп своју пропагандну машинерију – истакао је Ђорђевић.

Шта је још рекао наш саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.