Прочитај ми чланак

МЛАЂАН: Вучић, Крстић и Марић су случајеви за мог двојника психијатра из Загреба

0

У земљу у којој ми живимо, а у којој влада лаж, превара и у којој се издаја представља као победа, мене не изненађује да ме у емисији ТВ Хепи "помешају" са потпуно другом особом, овако је за портал Нова.рс председник Ослобођења Млађан Ђорђевић реаговао поводом тога што су га водитељ и гости ТВ Хепи "заменили" са хрватским послаником Иваном Ћелићем на пријему Српског националног вијећа за Бадње вече у Загребу.

Гости и водитељ ТВ Хепи током емисије повели су расправу о томе како се Млађан Ђорђевић нашао поред шефа српске дипломатије Ивице Дачића у Загребу, иако то није био Ђорђевић, већ посланик владајуће Хрватске демократске заједнице и психијатар Иван Ћелић.

„Ја не мислим да је мене Миломир Марић ‘случајно’ помешао са господином Ћелићем из Хрватске, који је иначе психијатар у болници ‘Врапче’. Ја мислим да је Ћелић идеалан да га посете и Александар Вучић и Марић и Небојша Крстић и цела та екипа која долази код Марића. Они су заправо случајеви за овог мог двојника доктора психијатрије, то је права мера за њих“, рекао је Млађан Ђорђевић.

Ђорђевић је навео да је код Марића „стално изложен разним подметањима и нападима“.

„Ово данас је имало неколико циљева. Једно је да покаже да сам ја ‘нешто повезан’ са Хрватском и у једном тренутку током емисије је Крстић рекао да је то питање хрватског протокола и да ме је он сместио тамо. Са друге стране, ја сам врло захвалан Марићу што је ово, чини ми се, први пут да Србија на националној фреквенцији из уста Анђуса и Крстића чује оно што ја већ годинама говорим о Вучићу, а то је да је он битанга из Чипуљића, издајник, криминалац и лопов. Ретка је прилика да то Србија чује и ја сам захвалан Марићу што је пустио те људе да то уживо кажу у емисији“, рекао је председник Ослобођења.

Он је истакао да Александар Вучић влада помоћу медија и да му је „сваки дан потребно да медијски скреће пажњу са најважнијих ствари у земљи“.

„Вучић влада криминалом и мафијом. Он је све институције у овој земљи поништио, све је сведено на одржавање власти и да би се та његова власт и пљачкање Србије одржало њему је потребно да сваки дан има неку сензацију и да сваки дан медијски скреће пажњу са оних најважнијих ствари. За мене су најважније ствари издаја Косова и пљачка Србије, а о животном стандарду да ни не говорим“, рекао је саговорник нашег портала.

Он је оценио да „не живимо у златном добу, већ добу зла“.

„Ми живимо у земљи у којој се лаж изговара сваки дан и у којој се људи другачијег политичког мишљења таргетирају“, рекао је наш саговорник и додао:

„Ја лично немам проблем са тиме што они раде, ја знам да се борим против мафије и знам да она не може да се реши изборима. Ја сам спреман да у тој борби поднесем све жртве јер знам против кога се борим. Против овог зла можемо да се боримо само тако што се нећемо њих плашити.“

Подсетимо, хрватски посланик Иван Ћелић био је међу званицама на пријему СНВ-а 6. јануара у Загребу, где су били присутни и председник Владе Хрватске Андреј Пленковић, шеф српске дипломатије Ивица Дачић, српски патријарх Порфирије, српски министри Тања Мишчевић и Томислав Жигманов и политички представници Срба у Хрватској.

Ћелић је присуствовао као изасланик председника Хрватског сабора Гордана Јандроковића. На пријему је био у првом реду између Андреја Пленковића и Ивице Дачића, а исто тако је учествовао у ломљењу чеснице.

Иначе, Иван Ћелић је специјалиста психијатрије у клиници „Врапче“ и посланик владајуће Хрватске демократске заједнице, партије хрватског премијера Андреја Пленковића.

Ћелић је у Хрватском сабору члан Међупарламентарне групе пријатељства Хрватска – Србија.