Прочитај ми чланак

Млађан: Пада Мило, отварају се тајна досијеа, настаће хаос у Београду (ВИДЕО)

0

У недељу ће у другом кругу председничких избора у Црној Гори у прошлост коначно отићи Мило Ђукановић, а отварањем тајних досијеа ЦГ, на светлост дана би могли да изађу сви илегални послови Миловог режима са Александром Вучићем, али и са либералним и прозападним структурама, мафијом и деловима службе у Београду.

Ово за Србин инфо поручује Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и истиче да ће Миловим поразом нарочито бити ожалошћени сви они у Београду који су примали новац и хвалили Ђукановића као великог противника Србије.

– Вучич и Мило су хтели да изрежирају председничке изборе тако да у други круг уђу Ђукановић и Андрија Мандић. То би обезбедило нову Милову победу, која је за циљ имала да се позиционира пред парламентарне изборе и за повратак ДПС-а на власт.

То се уз све њихове махинације неће догодити и заоставштина митрополита Амфилохија ће допринети да Мило и ДПС заувек оду у политичку историју.

С друге стране, Александар Вучић је с разлогом отворио шампањац када се митрополит Амфилохије упокојио и то је најбоље објаснио хрватски аналитичар Александар Мусић.

Ни он, ни владика Атанасије не би данас дозволили издају Космета, али и предају наших цркава и манастира такозваној македонској цркви.

Сваког верника СПЦ боли ћутање владика, који су само један мали део цркве, јер СПЦ смо сви ми верници, али су онај део који својим чињењем помажу режиму у издаји

Запад сада и не тражи Вучићу потпис и чланство Приштине у УН, зато то он и потенцира да неће да уради, већ чланство такозваног Косова у НАТО, што је кључ свега, али и у УНЕСКО из Интерполу. А Вучић ће на све то пристати, па ће тако косовске светиње постати део такозване косовске културне баштине – навео је између осталог Ђорђевић.

Више о овим, али и многим другим темама у видео прилогу.