Прочитај ми чланак

Млађан Ђорђевић: Вучићу, Брнабићка и Весићу – догодио вам се народ!

0

"Вучићи, Брнабићи, Весићи, да ли сте икада чули реченицу - Догодио се народ'. Е, па вама се управо то дешава. Без аутобуса, уцена и подмићивања, без било какве организације и било чијег позива, обични људи су вам показали шта мисле о вашој изборној победи, вашој борби за Косово и вашем кризном штабу - поручио је Млађан Ђорђевић, бивши саветник председника Србије Бориса Тадића.

Он је тај начин одговорио на изјаву Горана Весића како су он и владика Григорије инспиратори синоћњег протеста испред Скупштине Србије.

Ђорђевић истиче да су за ескалацију насиља на синоћњем протесту одговорни Александар Вучић и његови батинаши, који, како каже, годинама малтретирају Србију.

– Они су синоћ тукли младост Београда која је устала против диктатуре, насиља, пљачке и издаје Александра Вучића. Део полиције, Вучићеви и Весићеви хулигани и плаћеници су синоћ бруталном силом покушали да заштите мафију у Србији. Креатуре попут Горана Весића би требало да се уздрже од болесних напада на владику Григорија и Српску православну цркву, јер ни Цркву, ни њену мисију у народу очигледно не разумеју – рекао је за Нова.рс Млађан Ђорђевић.